Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

Mikro velicina, maxi doživljaj. Slusalice tako male a tako mocne. Dolaze u interesantnom pakiranju (Spor...

Ambient Smart LED

Ambient Smart LED

Usprkos godina postojanja LED tehnologija zadnje vrijeme uzima maha. Pouzdanost, mala potrošnja energije...

Pokloni i posao

Pokloni i posao

Svjesni da se bliži kraj godine unaprijed razmišljamo što pokloniti i koliko potrošiti. Naravno jako...

MaxCom

MaxCom

MaxCom SA, sa sjedištem u Poljskoj, moderna je i dinamična tvrtka sa iskustvom i tradicijom dugom 12 godina. Danas posluju u 18 zemalja srednje i istočne Europe.

Uključena je u proizvodnju telekomunikacijskih uređaja - GSM mobilnih telefona, žičnih i bežičnih telefona, PMR walkie-talkiea i GPS navigacijskih uređaja.

Od 2008. godine MaxCom je prvi na tržištu srednje Europe ponudio mobilne uređaje sa velikom tipkovnicom, namijenjene prvenstveno za osobe koje traže jednostavnu i bazičnu funkcionalnost kod mobilnog uređaja, te starijim osobama. Bitna značajka im je i SOS tipka koja omogućava osjećaj sigurnosti u svakoj situaciji.


Cilj MaxComa je osigurati svakom klijentu najnovija dostignuća na području telekomunikacija i multimedije uz zadržavanje razumne cijene. To im omogućava dugogodišnje iskustvo u elektronici i IT sektoru.

Strategija kako postići navedene ciljeve sastoji se od tri točke. Trude se proširiti znanje i stručnost kako bi osigurali zadovoljavanje potrebe tržišta na profesionalan način. Stalno povećavaju ponudu proizvoda prilagođavajući se potrebama tržišta. Konstantno tehnološki razvijaju proizvode uzimajući u obzir potrebe klijenata.

Više informacija možete dobiti na: www.maxcom.pl