Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

Pametno, korisno i višenamjensko

Pametno, korisno i višenamjensko

Što treba čovjeku 21. stoljeća? Sve što mu svakodnevni život može učiniti lakšim. Ne možemo zamisliti da...

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

  Na našem tržištu Philips je poznat sa svojim proizvodima za kućanstvo, njegu i zdravlje, a tvrtka ...

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Poboljšajte poslovanje, poboljšajte svoju svakodnevicu – studenti, novinari, doktori, pravnici… Philips ...

Zaštitite svoj iPhone 5 kvalitetnim Case-Mate maskama

Zaštitite svoj iPhone 5 kvalitetnim Case-Mate maskama

E-mobile je svoju ponudu Case-Mate zaštitnih maski i kućišta proširio i paletom proizvoda namijenjenom novom Apple iPhoneu 5. Sada svoj dragocjeni gadget možete adekvatno zaštititi maskama i kućištima kao što su poznati Barely There, Pop, Tough i Tough Xtreme.

Barely There – kao što i ime govori, ova maska jedva je primjetna, a izvrsno će štiti iPhone 5 od neželjenih oštećenja. Zbog Iznimno tankog dizajna lijepo leži u ruci, a istovremeno će iPhone 5 zaštiti od padova. Ispod lijepe vanjštine nalazi se fleksibilna plastična školjka koja podnosi i jače udarce. Završni sloj daje ovoj maski glatku površinu kako bi lakše klizila u džep i iz njega.

Pop – ovu masku imali smo do sada prilike vidjeti na iPad-ovima, a sada je dostupna i za iPhone. Kombinira plastiku i meku gumu pa je tako napravljena tvrda maska s mekim dodirom. Vrlo lagano plastično tijelo Case Mate Pop!-a štiti Apple iPhone 5 od slučajnih padova i udaraca. Specifičan dizajn prednjeg djela čuvati će i ekran od ogrebotina kada uređaj polegnut na „lice“.

Tough - sigurnosni pojasevi, kacige i druge inovacije čine današnji život sigurnim. Zahvaljujući Case-Mateu, tu je i maska koja će iPhone učiniti sigurnijim – Tough maska za iPhone 5. Kako i ime kaže, ovdje se radi o čvrstoj maski napravljenoj od silikona. Tough obavija kompletan uređaj te tako štiti svaki kutak iPhonea 5. Ispod silikona skriva se školjka od plastike koja će iPhone štititi čak i od jačih udaraca. Bez obzira koliko aktivni bili, s ovom maskom će mobitel biti siguran cijeloga dana.

Tough Xtreme - najotpornije kućište ovog proizvođača namijenjeno novom iPhoneu 5. Tough Xtreme nudi najviši stupanj zaštite u najtanjem obliku. Kućište kombinira visok stupanj zaštite s elegantnim stilom. Iznimno izdrživ dizajn formiran je pomoću tri sloja zaštite. Mekani materijal izvana omotan je oko tvrde školjke napravljene od PolyCore materijala. Unutrašnjost maske obložena je dodatnim apsorbirajućim materijalom (DuoFlex) koji dodatno štiti uređaj. Tu je i ugrađeni „screen protector“ koji sprečava pucanje ekrana i štiti od ogrebotina.

Potražite Case Mate zaštitne maske i kućišta u trgovinama s mobilnim uređajima i opremom iz maloprodajne mreže tvrtke ETRANET GRUPA d.o.o. ili na webshopu - www.emobile.hr

Napisano 07.01.2013.