Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

Božićni pokloni za IT-evce

Božićni pokloni za IT-evce

Bliže se praznici! Da li ste pripremili poklone? Ako niste, požurite! Dobro osmišljeni i kreativni p...

BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY

Iako se Black Friday održava 23.11. mi smo odlučili da će na našim stranicama trajati punih tjedana dana...

EMOBILE PROIZVODI OD SADA I U BEST-SHOP VARAŽDIN

EMOBILE PROIZVODI OD SADA I U BEST-SHOP VARAŽDIN

Bliži se kraj godine i ulazak u novu, pa tako i mi polako zaključujemo dogovore i pripremamo se za nove....

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

 

Na našem tržištu Philips je poznat sa svojim proizvodima za kućanstvo, njegu i zdravlje, a tvrtka ETRANET sada je na tržište plasirala i diktafone.

Philips svoje diktafone razvija od 1957. godine. Sinonim za kvalitetu i diktafonske proizvode koje neprestano usavršava, Philips je N1 in dictation business po cijelom svijetu. Koriste ga na svim razinama: studenti, glazbenici, novinari, knjigovođe, doktori, pravnici…. Diktafoni su proizvod koji vam uvelike mogu poboljšati i olakšati svakodnevan rad i vaše poslovanje.

Dobro će doći novinarima kod snimanja intervjua, studentima kod snimanja predavanja, doktorima kako bi skratili papirologiju i mogli se posvetiti svom primarnom zadatku, a to je liječenje pacijenata, također ih mogu koristiti u odvjetničkim društvima, u osiguravajućim kućama. Primjena Philips diktafona zaista je raznolika.

Iako su nam danas na raspolaganju pametni telefoni sa funkcijom snimanja ona se ni po čemu ne može mjeriti s kvalitetom zvuka jednog diktafona. Diktafoni imaju nekoliko mikrofona koji će vam smanjiti šumove iz pozadine i omogućiti odličnu kvalitetu zvuka te vam osigurati da svoje audio zapise preslušavate bez tonskih smetnji. Drugi važan razlog je trajanje snimanja. Većina mobitela ima bateriju koja se vrlo brzo isprazni, a diktafon vam pruža 50 do 100 sati neometanog snimanja nakon samo jednog punjenja.

Diktafoni su namijenjeni za snimanje i reprodukciju zvuka. Nisu potrebne dodatne aplikacije, vrlo ih je lako koristiti, a u ovoj liniji Philips je na tržište izbacio i diktafone koji se aktiviraju glasom.

Posljednja i najvažnija stvar je jednostavno prebacivanje snimki s diktafona na računalo.

Želite li poboljšati i unaprijediti svoje poslovanje, prestati brinuti tko će voditi zapisnike na sastanku i uhvatiti pravu izjavu u pravo vrijeme onda su Philips diktafoni nešto što vam je zasigurno potrebno.

Više informacija na https://www.diktafoni.hr/hr/

Napisano 02.10.2018.