Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

Pametno, korisno i višenamjensko

Pametno, korisno i višenamjensko

Što treba čovjeku 21. stoljeća? Sve što mu svakodnevni život može učiniti lakšim. Ne možemo zamisliti da...

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

  Na našem tržištu Philips je poznat sa svojim proizvodima za kućanstvo, njegu i zdravlje, a tvrtka ...

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Poboljšajte poslovanje, poboljšajte svoju svakodnevicu – studenti, novinari, doktori, pravnici… Philips ...

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

 

Na našem tržištu Philips je poznat sa svojim proizvodima za kućanstvo, njegu i zdravlje, a tvrtka ETRANET sada je na tržište plasirala i diktafone.

Philips svoje diktafone razvija od 1957. godine. Sinonim za kvalitetu i diktafonske proizvode koje neprestano usavršava, Philips je N1 in dictation business po cijelom svijetu. Koriste ga na svim razinama: studenti, glazbenici, novinari, knjigovođe, doktori, pravnici…. Diktafoni su proizvod koji vam uvelike mogu poboljšati i olakšati svakodnevan rad i vaše poslovanje.

Dobro će doći novinarima kod snimanja intervjua, studentima kod snimanja predavanja, doktorima kako bi skratili papirologiju i mogli se posvetiti svom primarnom zadatku, a to je liječenje pacijenata, također ih mogu koristiti u odvjetničkim društvima, u osiguravajućim kućama. Primjena Philips diktafona zaista je raznolika.

Iako su nam danas na raspolaganju pametni telefoni sa funkcijom snimanja ona se ni po čemu ne može mjeriti s kvalitetom zvuka jednog diktafona. Diktafoni imaju nekoliko mikrofona koji će vam smanjiti šumove iz pozadine i omogućiti odličnu kvalitetu zvuka te vam osigurati da svoje audio zapise preslušavate bez tonskih smetnji. Drugi važan razlog je trajanje snimanja. Većina mobitela ima bateriju koja se vrlo brzo isprazni, a diktafon vam pruža 50 do 100 sati neometanog snimanja nakon samo jednog punjenja.

Diktafoni su namijenjeni za snimanje i reprodukciju zvuka. Nisu potrebne dodatne aplikacije, vrlo ih je lako koristiti, a u ovoj liniji Philips je na tržište izbacio i diktafone koji se aktiviraju glasom.

Posljednja i najvažnija stvar je jednostavno prebacivanje snimki s diktafona na računalo.

Želite li poboljšati i unaprijediti svoje poslovanje, prestati brinuti tko će voditi zapisnike na sastanku i uhvatiti pravu izjavu u pravo vrijeme onda su Philips diktafoni nešto što vam je zasigurno potrebno.

Više informacija na https://www.diktafoni.hr/hr/

Napisano 02.10.2018.