Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

Mikro velicina, maxi doživljaj. Slusalice tako male a tako mocne. Dolaze u interesantnom pakiranju (Spor...

Ambient Smart LED

Ambient Smart LED

Usprkos godina postojanja LED tehnologija zadnje vrijeme uzima maha. Pouzdanost, mala potrošnja energije...

Pokloni i posao

Pokloni i posao

Svjesni da se bliži kraj godine unaprijed razmišljamo što pokloniti i koliko potrošiti. Naravno jako...

Sushi torbice u ponudi E-mobilea

Sushi torbice u ponudi E-mobilea

Sushi je poznati Njemački brand kvalitetnih torbi za prijenosna računala i mobilne uređaje koji je veliki naglasak stavio na dizajn istih.

Koliko ste puta išli na sastanak ili prezentaciju, obučeni u lijepu modernu haljinu ili odijelo, a na ramenu ste nosili klasičnu laptop torbu koja nikako nije išla uz vaš stil? Dizajn čini razliku, a torbe su izraz osobnosti i individualnosti njihovih nositelja. Sushi je zbog toga transformirao torbe iz jednostavnih i funkcionalnih spremnika za vrijedne stvari u predivne modne dodatke. Uz sofisticirane uzorke, ekskluzivne materijale i fascinantne boje, Sushi torbe nude svojim nositeljima široku paletu dizajna s kojima će najbolje izraziti svoj stil.

Glamurozan dizajn sa modnih pista sada je dostupan svima! Ove su torbe idealne za modno osviještene, a osim torbi za prijenosna računala, Sushi ima i mini-torbe za prijenos tablet računala, netbook-ova i mobitela. Uz glamurozan dizajn, ove torbice odlikuje i prihvatljiva cijena. Više informacija o samim Sushi proizvodima potražite na stranicama uvoznika - www.emobile.hr.

Napisano 14.12.2012.