Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

Pametno, korisno i višenamjensko

Pametno, korisno i višenamjensko

Što treba čovjeku 21. stoljeća? Sve što mu svakodnevni život može učiniti lakšim. Ne možemo zamisliti da...

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

  Na našem tržištu Philips je poznat sa svojim proizvodima za kućanstvo, njegu i zdravlje, a tvrtka ...

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Poboljšajte poslovanje, poboljšajte svoju svakodnevicu – studenti, novinari, doktori, pravnici… Philips ...

SMS Audio by 50 Cent – novi brand na hrvatskom tržištu

SMS Audio by 50 Cent – novi brand na hrvatskom tržištu

Proizvodi tvrtke SMS Audio koja je u vlasništvu hip-hop mogula 50 Centa odnedavno su dostupni i u Hrvatskoj.

Tvrtka SMS Audio, u vlasništvu hip-hop mogula 50 Centa, premium je proizvođač stereo slušalica i audio opreme koji kombinira najnaprednije tehnologije, funkcionalnost i stil donoseći studijski zvuk u moderno dizajniranim proizvodima. Trenutno se na hrvatskom tržištu mogu naći četiri modela slušalica iz tri tehnološke grupe. U ponudi su In-Ear, On-Ear i Over-Ear slušalice ovog popularnog branda.

STREET by 50 In-Ear stereo slušalice namjenjene su ljudima koji ne mogu bez glazbe. Praktične su i mogu se nositi bilo gdje. Uz tanak kabel koji se ne zapetljava i Apple upravljački mikrofon s kontrolom glasnoće, ove slušalice opremljene su profesionalno sinkroniziranim 11mm zvučnicima koji pružaju kristalno jasan zvuk uz čisti komfor. STREET by 50 On-Ear slušalice napravljene su za ljude koji glazbu vole slušati u pokretu. Kompaktne su i sklopive te opremljene mekanim jastucima (soft-memory pjena) koji jamče ugodno nošenje. Slušalice STREET by 50 Over-Ear su profesionalne slušalice koje nikoga neće razočarati. Opremljene su odvojivim kabelom (s mikrofonom) koji se ne zapetljava, a tu je još i unaprijeđeni BASS te ugodni soft-memory jastuci za ugodnije nošenje. U ponudi su još i vrhunske bežične (Wi-Fi) stereo slušalice SYNC by 50 Over-Ear. Ove slušalice daju kristalno čist zvuk bez gubitka kvalitete i do udaljenosti od 20 metara od izvora, a imaju mogućnost sinkronizacije do 4 para slušalica (SYNC) na jedan izvor zvuka. Pored modernog izgleda, SYNC by 50 slušalice imaju UFP podesivu traku napravljenu od snažne i fleksibilne plastike. SYNC nudi hibridni bežično/žični dizajn – uz bežično slušanje glazbe pomoću punjivih litij-ionskih baterija, potpuno su funkcionalne i spajanjem kabla na izbor zvuka.

Svi modeli slušalica opremljeni su mikrofonom i podržavaju handsfree telefoniranje.

Cijene slušalica kreću se od 749 kn do 2.799 kn, a kupiti se mogu kod maloprodajnih partnera E-mobilea ili na www.emobile.hr.

Napisano 11.12.2012.