Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

Mikro velicina, maxi doživljaj. Slusalice tako male a tako mocne. Dolaze u interesantnom pakiranju (Spor...

Ambient Smart LED

Ambient Smart LED

Usprkos godina postojanja LED tehnologija zadnje vrijeme uzima maha. Pouzdanost, mala potrošnja energije...

Pokloni i posao

Pokloni i posao

Svjesni da se bliži kraj godine unaprijed razmišljamo što pokloniti i koliko potrošiti. Naravno jako...

SMS Audio by 50 Cent – novi brand na hrvatskom tržištu

SMS Audio by 50 Cent – novi brand na hrvatskom tržištu

Proizvodi tvrtke SMS Audio koja je u vlasništvu hip-hop mogula 50 Centa odnedavno su dostupni i u Hrvatskoj.

Tvrtka SMS Audio, u vlasništvu hip-hop mogula 50 Centa, premium je proizvođač stereo slušalica i audio opreme koji kombinira najnaprednije tehnologije, funkcionalnost i stil donoseći studijski zvuk u moderno dizajniranim proizvodima. Trenutno se na hrvatskom tržištu mogu naći četiri modela slušalica iz tri tehnološke grupe. U ponudi su In-Ear, On-Ear i Over-Ear slušalice ovog popularnog branda.

STREET by 50 In-Ear stereo slušalice namjenjene su ljudima koji ne mogu bez glazbe. Praktične su i mogu se nositi bilo gdje. Uz tanak kabel koji se ne zapetljava i Apple upravljački mikrofon s kontrolom glasnoće, ove slušalice opremljene su profesionalno sinkroniziranim 11mm zvučnicima koji pružaju kristalno jasan zvuk uz čisti komfor. STREET by 50 On-Ear slušalice napravljene su za ljude koji glazbu vole slušati u pokretu. Kompaktne su i sklopive te opremljene mekanim jastucima (soft-memory pjena) koji jamče ugodno nošenje. Slušalice STREET by 50 Over-Ear su profesionalne slušalice koje nikoga neće razočarati. Opremljene su odvojivim kabelom (s mikrofonom) koji se ne zapetljava, a tu je još i unaprijeđeni BASS te ugodni soft-memory jastuci za ugodnije nošenje. U ponudi su još i vrhunske bežične (Wi-Fi) stereo slušalice SYNC by 50 Over-Ear. Ove slušalice daju kristalno čist zvuk bez gubitka kvalitete i do udaljenosti od 20 metara od izvora, a imaju mogućnost sinkronizacije do 4 para slušalica (SYNC) na jedan izvor zvuka. Pored modernog izgleda, SYNC by 50 slušalice imaju UFP podesivu traku napravljenu od snažne i fleksibilne plastike. SYNC nudi hibridni bežično/žični dizajn – uz bežično slušanje glazbe pomoću punjivih litij-ionskih baterija, potpuno su funkcionalne i spajanjem kabla na izbor zvuka.

Svi modeli slušalica opremljeni su mikrofonom i podržavaju handsfree telefoniranje.

Cijene slušalica kreću se od 749 kn do 2.799 kn, a kupiti se mogu kod maloprodajnih partnera E-mobilea ili na www.emobile.hr.

Napisano 11.12.2012.