Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

Mikro velicina, maxi doživljaj. Slusalice tako male a tako mocne. Dolaze u interesantnom pakiranju (Spor...

Ambient Smart LED

Ambient Smart LED

Usprkos godina postojanja LED tehnologija zadnje vrijeme uzima maha. Pouzdanost, mala potrošnja energije...

Pokloni i posao

Pokloni i posao

Svjesni da se bliži kraj godine unaprijed razmišljamo što pokloniti i koliko potrošiti. Naravno jako...

Savršeni poklon - Vrhunski Bluetooth gadget Novero

Savršeni poklon - Vrhunski Bluetooth gadget Novero

Bliže nam se blagdani, a sve nas muči ista misao… Što kupiti obitelji ili prijateljima, a tu su i poslovni partneri…

Ako Vam je dosta trčkaranja i višesatnog hodanja po raznim dućanima, otvorite katalog na linku ili na naslovnici E-mobile web stranice i olakšajte si posao. Naime, tvrtka ETRANET Grupa d.o.o. iz Zagreba odlučila je pomoći svima u nevolji predstavivši katalog Bluetooth premium proizvoda novero koji mogu poslužiti kao idealni pokloni za poslovne partnere, ali i Vaše najmilije. Usudite se biti drugačiji i poklonite dragim osobama nešto posebno, do sada neviđeno…

E-mobile u novom katalogu predstavlja komunikacijske dodatke za moderne, tehnološki i modno osviještene osobe. Iz ponude izdvajamo…

…univerzalnu Bluetooth slušalicu TheFirstOne
Elegantan dizajn, malen i jedinstven – TheFirstOne naglašava individualnost, a opet suptilnost u bijeloj i srebrnoj boji.

…stereo Bluetooth slušalicu Rockaway
Rockaway je moderna Bluetooth stereo slušalica koja omogućuje slušanje omiljene glazbe u visokoj kvalitete – a ujedno može preuzimati pozive bez petljanja sa žicama. Jednostavno se može spojiti na bilo koji Bluetooth player, mobitel, PC, laptop i tablet..

…slušalicu ili ogrlicu? Victoriu stripes
Nakit i tehnologija. Ljepota i funkcija. Oprema ili ukras? Svaka Victoria je objekt očaravajućeg kontrasta. Sačinjena je od suvremenog crnog ili bijelog silikona okovanog u tradicionalno brušeno zlato. Nosi se oko vrata kao i svaka druga ogrlica.

…Victor - handsfree povremeno, sa stilom uvijek
Nosi se kao privjesak koji se obavija oko vrata i prikapča za košulju ili jaknu, kako bi uvijek bio pri ruci. Victor je ručni rad vrhunskih majstora, visokog „piano“ sjaja sa završetkom od brušenog srebra.

U katalogu se nalazi još niz drugih jedinstvenih proizvoda koji bi mogli poslužiti kao idealan poklon. Kao što smo i na početku napisali, usudite se biti drugačiji prilikom izbora poklona i poklonite dragim osobama i poslovnim partnerima nešto lijepo, ali istovremeno i korisno.

Napisano 18.11.2011.