Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

Mikro velicina, maxi doživljaj. Slusalice tako male a tako mocne. Dolaze u interesantnom pakiranju (Spor...

Ambient Smart LED

Ambient Smart LED

Usprkos godina postojanja LED tehnologija zadnje vrijeme uzima maha. Pouzdanost, mala potrošnja energije...

Pokloni i posao

Pokloni i posao

Svjesni da se bliži kraj godine unaprijed razmišljamo što pokloniti i koliko potrošiti. Naravno jako...

Red Dot nagrada za Madison

Red Dot nagrada za Madison

Novero Madison video naočale dobile su Red Dot nagradu za dizajn.

U svijetu dizajna proizvoda postoji svega nekoliko mjerila za ljepotu i funkcionalnost, a jedno od tih mjerila je i „Red Dot Design Award“. Dobitnik ove prestižne nagrade je i Novero Madison, video naočale koje je međunarodno tijelo nagradilo za upečatljiv i inovativan dizajn.

Stilski dizajniran, Madison omogućuje osobi koja ih nosi jedinstven doživljaj gledanja filma. Ove video naočale također predstavljaju evoluciju u segmetu video naočala i najnoviji su primjer Noverove sposobnosti izrade suvremenih proizvoda koji su intuitivni i moderni. Uz Madison, reprodukcija video sadržaja na putovanjima više nije ograničena na sićušne prijenosne LCD ekrane. Ovaj uređaj sliku prenosi na dva OLED zaslona. Zbog blizine gledateljevim očima Novero Madison pruža doživljaj gledanja jednak gledanju 30-inčnog zaslona s udaljenosti od dva metra.

Madison video naočale opremljene su vlastitim media playerom, a može se lako povezati i s drugim prijenosnim video playerima, kao što su mobilni telefoni i sl. Jednostavan izbornik kontrolira se pomoću daljinskog upravljača, a povratne informacije prikazuju se na zaslonu. Novero uz Madison daje i softver za punjenje naočala video sadržajima koji je kompatibilan s računalima na Windows i Mac platformama. Softver automatski pretvara video sadržaje u format pogodan za Madisonove ekrane.

Novero Madison video naočale stižu na jesen.

    

Napisano 18.05.2011.