Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

MaxCom mobiteli za starije osobe

Mnogi žele uživati u prednostima koje donosi moderna tehnologija. Većina starijih osoba ne želi koristit...

House of Marley izbacio XL zvučnik

House of Marley izbacio XL zvučnik

Za ekološki osviještenog potrošača, kupovina elektronike obično ne znači da pomažete planetu. Time je Ho...

JAM Xterior Plus za godinu punu adrenalina

JAM Xterior Plus za godinu punu adrenalina

Na današnjem tržištu koje nudi široku lepezu Bluetooth zvučnika, izazov je učiniti razliku, ali s JAM Xt...

Pametno, korisno i višenamjensko

Pametno, korisno i višenamjensko

Što treba čovjeku 21. stoljeća? Sve što mu svakodnevni život može učiniti lakšim. Ne možemo zamisliti dan bez prijenosnih punjača, pogotovo kada radni dan traje puno više od 8 sati. Upravo zato emobile.hr na tržište donosi novine proizašle iz MiPow tvornice.

Ovoga mjeseca predstavljamo vam Power Cube 10 000 i Power Cube X – dva odlična prijenosna punjača koja će vam olakšati svakodnevan rad.

·         Power Cube 10 000  prijenosni je wireless punjač visoke kvalitete i elegantnog dizajna, kapaciteta 10 000 mAh što vam je dovoljno za od prilike 4 punjenja vaših pametnih uređaja. Power Cube 10 000 istovremeno može puniti 3 uređaja. Jednog wireless metodom, a druga dva pomoću kabela. Kompatibilan je sa svim današnjim uređajima, a posjeduje i Apple autoriziranu licencu što znači kako će bez javljanja greške puniti Apple proizvode. Samom Power Cubeu potrebno je pet sati kako bi bio spreman za nova punjenja, a dolazi sa zaštitnom torbicom tako da ga bez straha od oštećenja možete nositi bilo gdje sa sobom.

·         Power Cube X   prvi je wireless punjač sa dock-om visoke kvalitete i elegantnog dizajna, kapaciteta 5 000mAh što je dovoljno za od prilike 2 punjenja. Odlikuje ga brzo punjenje mobitela pomoću kabela od čak 3A što je brže od većine kućnih punjača. Mobitel je moguće puniti istovremeno kada se puni i punjač, a ukoliko imate potrebu izaći van samo skinete uređaj i ponesete ga sa sobom.

MiPow je poznat po proizvodima za ljude u pokretu, pa je kao šlag na torti u novoj seriji svojih proizvoda izbacio i Playbulb Candle - novu generaciju Bluetooth svijeće koje stvaraju romantičan ugođaj poput pravih svijeća s mogućnošću odabira boje i jačine svjetla bez opasnosti da će izazvati požar.

Ova moderna svijeća kombinira 16 milijuna boja i 5 vrsta svjetlosnih efekata koje namještate prema svojim preferencijama pomoću mobilne aplikacije. Playbulb candle posjeduje senzor u koji možete puhnuti kako bi je ugasili kao pravu svijeću, a na isti način je možete ponovno upaliti što je također zanimljivo. Playbulb candle S može poslužiti kao stalak za pravu svijeću ukoliko se okrene naopako. Pogodna je i za vanjsku i za unutarnju uporabu.

Više o specifikacijama proizvoda možete saznati na www.emobile.hr

Napisano 15.10.2018.