Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

EMOBILE PROIZVODI OD SADA I U BEST-SHOP VARAŽDIN

EMOBILE PROIZVODI OD SADA I U BEST-SHOP VARAŽDIN

Bliži se kraj godine i ulazak u novu, pa tako i mi polako zaključujemo dogovore i pripremamo se za nove....

JAM CHILL OUT – NOVI BLUETOOTH ZVUČNICI U PONUDI

JAM CHILL OUT – NOVI BLUETOOTH ZVUČNICI U PONUDI

Svi mi imamo različite ideje o tome što prijenosni Bluetooth zvučnik treba biti. Netko tko postavlja zvu...

Tvrtka ETRANET u TOP 5 tvrtki za Zlatnu kunu 2018.

Tvrtka ETRANET u TOP 5 tvrtki za Zlatnu kunu 2018.

Ulazak među pet najboljih za nas je veliko priznanje, a plan nam je rasti i napredovati i dalje. Damir L...

Pametno, korisno i višenamjensko

Pametno, korisno i višenamjensko

Što treba čovjeku 21. stoljeća? Sve što mu svakodnevni život može učiniti lakšim. Ne možemo zamisliti dan bez prijenosnih punjača, pogotovo kada radni dan traje puno više od 8 sati. Upravo zato emobile.hr na tržište donosi novine proizašle iz MiPow tvornice.

Ovoga mjeseca predstavljamo vam Power Cube 10 000 i Power Cube X – dva odlična prijenosna punjača koja će vam olakšati svakodnevan rad.

·         Power Cube 10 000  prijenosni je wireless punjač visoke kvalitete i elegantnog dizajna, kapaciteta 10 000 mAh što vam je dovoljno za od prilike 4 punjenja vaših pametnih uređaja. Power Cube 10 000 istovremeno može puniti 3 uređaja. Jednog wireless metodom, a druga dva pomoću kabela. Kompatibilan je sa svim današnjim uređajima, a posjeduje i Apple autoriziranu licencu što znači kako će bez javljanja greške puniti Apple proizvode. Samom Power Cubeu potrebno je pet sati kako bi bio spreman za nova punjenja, a dolazi sa zaštitnom torbicom tako da ga bez straha od oštećenja možete nositi bilo gdje sa sobom.

·         Power Cube X   prvi je wireless punjač sa dock-om visoke kvalitete i elegantnog dizajna, kapaciteta 5 000mAh što je dovoljno za od prilike 2 punjenja. Odlikuje ga brzo punjenje mobitela pomoću kabela od čak 3A što je brže od većine kućnih punjača. Mobitel je moguće puniti istovremeno kada se puni i punjač, a ukoliko imate potrebu izaći van samo skinete uređaj i ponesete ga sa sobom.

MiPow je poznat po proizvodima za ljude u pokretu, pa je kao šlag na torti u novoj seriji svojih proizvoda izbacio i Playbulb Candle - novu generaciju Bluetooth svijeće koje stvaraju romantičan ugođaj poput pravih svijeća s mogućnošću odabira boje i jačine svjetla bez opasnosti da će izazvati požar.

Ova moderna svijeća kombinira 16 milijuna boja i 5 vrsta svjetlosnih efekata koje namještate prema svojim preferencijama pomoću mobilne aplikacije. Playbulb candle posjeduje senzor u koji možete puhnuti kako bi je ugasili kao pravu svijeću, a na isti način je možete ponovno upaliti što je također zanimljivo. Playbulb candle S može poslužiti kao stalak za pravu svijeću ukoliko se okrene naopako. Pogodna je i za vanjsku i za unutarnju uporabu.

Više o specifikacijama proizvoda možete saznati na www.emobile.hr

Napisano 15.10.2018.