Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 

Novosti

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

Mikro velicina, maxi doživljaj. Slusalice tako male a tako mocne. Dolaze u interesantnom pakiranju (Spor...

Ambient Smart LED

Ambient Smart LED

Usprkos godina postojanja LED tehnologija zadnje vrijeme uzima maha. Pouzdanost, mala potrošnja energije...

Pokloni i posao

Pokloni i posao

Svjesni da se bliži kraj godine unaprijed razmišljamo što pokloniti i koliko potrošiti. Naravno jako...

Novero Tour

Novero Tour

Predstavljene na Mobile Worlds Congressu (MWC) 2011. u Barceloni, Novero Tour su moderne i kvalitetne Bluetooth slušalice dostupne i u Hrvatskoj.

Elegantno su dizajnirane i omogućavaju bežično slušane glazbe sa bilo kojeg bluetooth telefona ili glazbenog uređaja kao i handsfree telefoniranje. Novero Tour slušalice se vrlo jednostavno pomoću bluetootha spajaju na svaki mobitel i time znatno olakšavaju komunikaciju, pogotovo u vožnji. Bez obzira vozite li bicikl, automobil ili nešto sasvim drugo, kablovi uvijek smetaju, a taj je problem Novero riješio sa slušalicama Tour.

Kao i ostali proizvodi ovog proizvođača, Tour je intuitivan za uporabu i napravljen je od najkvalitetnijih materijala te je opremljen naprednom tehnologijom zahvaljujući kojoj je zvuk uvijek kristalno čist.

Dizajnerski gledano, Tour lijepo spaja staromodne slušalice sa modernima. Ima uzak i prilagodljiv okvir i tako paše svakome tko ih nosi. Na desnoj strani nalaze se multifunkcijske tipke koje služe kao daljinski upravljač prilikom slušanja glazbe ili kao tipke za primanje i odbijanje poziva. S lijeve strane nalaze se tipke za podešavanje glasnoće zvučnika prilikom slušanja glazbe ili telefoniranja.

Novero Tour omogućuje povezivanje dvaju uređaja istovremeno, npr. iPoda za slušanje glazbe i mobitela za primanje i upućivanje poziva. Može se spojiti i na računalo sa bluetoothom, odnosno na bilo koji uređaj opremljenim ovom bežičnom tehnologijom. Punjenje baterije traje ukupno dva sata, a uređaj se nakon toga može koristiti i do šest sati za razgovor, pet sati za reprodukciju glazbe ili 120 sati na čekanju.

Cijena ovog uređaja iznosi 449,00 kn, a kupiti se može u trgovinama s mobilnim uređajima i opremom iz maloprodajne mreže tvrtke ETRANET Grupa d.o.o. Više informacija potražite na www.emobile.hr.

Specifikacije:

  • Bluetooth 2.1 + EDR
  • Dimenzije: 158 x 158 x 15 mm
  • Težina: 40 g
  • Domet: do 10 m
  • Razgovor: do 6 sati
  • Reprodukcija glazbe: do 5 sati
  • Na čekanju: do 120 sati
  • Punjenje baterije: 2 sata
  • Dostupne boje: bijela i crna
  • Priključak: Micro USB (i za punjenje)

Napisano 30.08.2011.