Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

Mikro velicina, maxi doživljaj. Slusalice tako male a tako mocne. Dolaze u interesantnom pakiranju (Spor...

Ambient Smart LED

Ambient Smart LED

Usprkos godina postojanja LED tehnologija zadnje vrijeme uzima maha. Pouzdanost, mala potrošnja energije...

Pokloni i posao

Pokloni i posao

Svjesni da se bliži kraj godine unaprijed razmišljamo što pokloniti i koliko potrošiti. Naravno jako...

Novero Rockaway Bluetooth slušalice osvojile nagradu Red Dot za dizajn

Novero Rockaway Bluetooth slušalice osvojile nagradu Red Dot za dizajn

Novero je sa svojim Bluetooth stereo slušalicama Rockaway uspio uvjeriti trideset članova stručnog međunarodnog žirija kako su upravo one zaslužile ovogodišnju Red Dot nagradu za dizajn proizvoda.

Kreativni pojedinci i tvrtke iz cijelog svijeta poslali su ukupno 4.515 različitih proizvoda koji su konkurirali za ovu prestižnu nagradu. Sa svojim kreativnim dizajnom, Novero Rockaway uspio se izdvojiti iz konkurencije i osvojiti globalno priznati „Red Dot Award“. Ovo je druga godina zaredom u kojoj ova njemačka tvrtka osvaja nagradu za dizajn. Podsjetimo, prošle godine nagradu Red Dot za dizajn osvojile su jedinstvene video naočale - Novero Madison.

Što se ovogodišnjeg pobjednika tiče, nagradu je dobila moderna Bluetooth stereo slušalica koja omogućuje slušanje omiljene glazbe u visokoj kvaliteti – a ujedno može preuzimati pozive bez petljanja sa žicama. Jednostavno se može spojiti na bilo koji Bluetooth glazbeni player, mobitel, PC, laptop i tablet…

Izmjenjivi nastavci za uho osiguravaju lagodnu i sigurnu nošnju i na duže staze. Kvalitetni stereo zvučnici jamče izvanredan doživljaj slušanja glazbe, a DSP tehnologija pomaže smanjiti buku prilikom telefoniranja.

Novero Rockaway dostupan je u crnoj i crvenoj boji po cijeni od 599 kn. Više informacija o proizvodu možete dobiti na www.emobile.hr.

Napisano 21.05.2012.