Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

Mikro velicina, maxi doživljaj. Slusalice tako male a tako mocne. Dolaze u interesantnom pakiranju (Spor...

Ambient Smart LED

Ambient Smart LED

Usprkos godina postojanja LED tehnologija zadnje vrijeme uzima maha. Pouzdanost, mala potrošnja energije...

Pokloni i posao

Pokloni i posao

Svjesni da se bliži kraj godine unaprijed razmišljamo što pokloniti i koliko potrošiti. Naravno jako...

Novero na World Mobile Congressu u Barceloni

Novero na World Mobile Congressu u Barceloni

Novero će četvrtu godinu zaredom sudjelovati na Mobile World Congressu u Barceloni (27. veljače do 01. ožujka 2012.).

Osim laptop / tablet hibrida Solana i novih stereo slušalica Rockdale, Novero će također predstaviti i svoj cjelokupni portfelj kvalitetnih Bluetooth premium uređaja u dvorani 2, štand 2C15. Na Novero štandu posjetitelji  će moći isprobati sve uređaje iz ponude, ali i sve novitete ovog sajma – laptop / tablet Solanu te Bluetooth stereo hi-fi slušalice Rockdale.

Laptop / tablet Solana:
Ovaj je uređaj dizajniran kako bi ponudio najbolju kombinaciju poslovnog računalstva i mobilne razonode. Solana pruža vrhunsku fleksibilnost svojim korisnicima, jedim pokretom se mijenja namjena uređaja – iz laptopa u tablet i obrnuto. Uređaj automatski prepoznaje način rada i prebacuje između dva operativna sustava. Solana je opremljena sa dva operativna sustava Windows ® 7 (Windows 8 ready) i Android ®, a povezivanje je moguće preko HSPA+, WiFi ili Bluetooth tehnologije.

Solana je prvi premium proizvod iz linije mobilnih računala, a idealan za posao, ali i za slobodno vrijeme. Njegov napredni ekran osjetljiv je na dodir (10“), ima ugrađenu video kameru, stereo zvučnike te punu QWERTY tipkovnicu. Solana je obdarena energetski najučinkovitijim Intel ® dual-core Atom procesorom ® (N2600 Cedar Trail) i Intel GMA3600 grafičkim procesorom. Opremljena je sa 2 GB DDR3 RAM-a i proširivom memorijom do 128 GB  preko micro SD kartice. Teži svega 1,3 kg, pa prostor za odlaganje nikada neće predstavljati problem.

Novero Solana na hrvatsko tržište stiže u drugoj polovici ove godine.

Stereo hi-fi slušalice Rockdale:
Novero Rockdale opremljen je dvjema sklopivim i moderno dizajniranim slušalicama. Napravljene su prvenstveno za bežično slušanje glazbe preko mobilnog telefona ili drugog uređaja opremljenim Bluetoothom (laptop i sl.). Glavna odlika ovih slušalica jest izvrsna kvaliteta zvuka. Kao i ostali Novero proizvodi, Rockdale iza lijepog kućišta skriva najsuvremeniju tehnologiju koja jamči odličnu kvalitetu zvuka, ali i dugotrajnost. Osim slušanja glazbe, sa ovim slušalicama može se i handsfree telefonirati. Tu je i DSP koji smanjuje pozadinsku buku i šumove.

Kontroliranje glazbe, odnosno telefona moguće je jednostavnim dodirom na gumb koji sadrži funkcije mijenjanje pjesama, podešavanje zvuka te primanje i prekidanje poziva.

Novero Rockdale biti će biti dostupan u travnju, a prodavati će se po cijeni od oko 600 kn.

Napisano 24.02.2012.