Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

Pametno, korisno i višenamjensko

Pametno, korisno i višenamjensko

Što treba čovjeku 21. stoljeća? Sve što mu svakodnevni život može učiniti lakšim. Ne možemo zamisliti da...

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

  Na našem tržištu Philips je poznat sa svojim proizvodima za kućanstvo, njegu i zdravlje, a tvrtka ...

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Poboljšajte poslovanje, poboljšajte svoju svakodnevicu – studenti, novinari, doktori, pravnici… Philips ...

Novero na World Mobile Congressu u Barceloni

Novero na World Mobile Congressu u Barceloni

Novero će četvrtu godinu zaredom sudjelovati na Mobile World Congressu u Barceloni (27. veljače do 01. ožujka 2012.).

Osim laptop / tablet hibrida Solana i novih stereo slušalica Rockdale, Novero će također predstaviti i svoj cjelokupni portfelj kvalitetnih Bluetooth premium uređaja u dvorani 2, štand 2C15. Na Novero štandu posjetitelji  će moći isprobati sve uređaje iz ponude, ali i sve novitete ovog sajma – laptop / tablet Solanu te Bluetooth stereo hi-fi slušalice Rockdale.

Laptop / tablet Solana:
Ovaj je uređaj dizajniran kako bi ponudio najbolju kombinaciju poslovnog računalstva i mobilne razonode. Solana pruža vrhunsku fleksibilnost svojim korisnicima, jedim pokretom se mijenja namjena uređaja – iz laptopa u tablet i obrnuto. Uređaj automatski prepoznaje način rada i prebacuje između dva operativna sustava. Solana je opremljena sa dva operativna sustava Windows ® 7 (Windows 8 ready) i Android ®, a povezivanje je moguće preko HSPA+, WiFi ili Bluetooth tehnologije.

Solana je prvi premium proizvod iz linije mobilnih računala, a idealan za posao, ali i za slobodno vrijeme. Njegov napredni ekran osjetljiv je na dodir (10“), ima ugrađenu video kameru, stereo zvučnike te punu QWERTY tipkovnicu. Solana je obdarena energetski najučinkovitijim Intel ® dual-core Atom procesorom ® (N2600 Cedar Trail) i Intel GMA3600 grafičkim procesorom. Opremljena je sa 2 GB DDR3 RAM-a i proširivom memorijom do 128 GB  preko micro SD kartice. Teži svega 1,3 kg, pa prostor za odlaganje nikada neće predstavljati problem.

Novero Solana na hrvatsko tržište stiže u drugoj polovici ove godine.

Stereo hi-fi slušalice Rockdale:
Novero Rockdale opremljen je dvjema sklopivim i moderno dizajniranim slušalicama. Napravljene su prvenstveno za bežično slušanje glazbe preko mobilnog telefona ili drugog uređaja opremljenim Bluetoothom (laptop i sl.). Glavna odlika ovih slušalica jest izvrsna kvaliteta zvuka. Kao i ostali Novero proizvodi, Rockdale iza lijepog kućišta skriva najsuvremeniju tehnologiju koja jamči odličnu kvalitetu zvuka, ali i dugotrajnost. Osim slušanja glazbe, sa ovim slušalicama može se i handsfree telefonirati. Tu je i DSP koji smanjuje pozadinsku buku i šumove.

Kontroliranje glazbe, odnosno telefona moguće je jednostavnim dodirom na gumb koji sadrži funkcije mijenjanje pjesama, podešavanje zvuka te primanje i prekidanje poziva.

Novero Rockdale biti će biti dostupan u travnju, a prodavati će se po cijeni od oko 600 kn.

Napisano 24.02.2012.