Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

Pametno, korisno i višenamjensko

Pametno, korisno i višenamjensko

Što treba čovjeku 21. stoljeća? Sve što mu svakodnevni život može učiniti lakšim. Ne možemo zamisliti da...

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

  Na našem tržištu Philips je poznat sa svojim proizvodima za kućanstvo, njegu i zdravlje, a tvrtka ...

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Poboljšajte poslovanje, poboljšajte svoju svakodnevicu – studenti, novinari, doktori, pravnici… Philips ...

Novero Lexington - elegantna Bluetooth slušalica

Novero Lexington - elegantna Bluetooth slušalica

E-mobile predstavlja elegantnu Bluetooth slušalicu Novero Lexington koja je od danas dostupna u prodaji po cijeni od 1.699 kuna.

Slušalica Lexington obuhvaća kompletnu viziju Novera u razvoju proizvoda – moderan stil i vrhunska funkcionalnost u jednom uređaju. Dizajniran kako bi se besprijekorno uklapao u stil modernog muškarca, Lexington je izrađen od brušenog čelika i sjajno crne plastike. Ovaj proizvod pruža znatno više od dobrog izgleda. Izdržati će čak do 20 sati u razgovoru zahvaljujući odličnom punjaču koji je omotan u najkvalitetniju talijansku Nappa kožu.

Novero Lexington opremljen je naprednom dual-mikrofon senzor tehnologijom. Time znatno povećava ugodu razgovora u automobilu, uredu i drugim bučnim okruženjima jer vrhunskom tehnologijom osigurava oštre i jasne zvukove. Tu je i stilski držač opremljen baterijama za četiri dodatna dopunjavanja slušalice u pokretu.

Ova moderna bluetooth slušalica ne mora uvijek biti na uhu, već se može diskretno postaviti na rever odijela ili na džep hlača… Svestranost Lexingtona proširena je i autopunjačem te držačem uređaja za automobil. Tu je i klasični zidni punjač s univerzalnim adapterom, USB kabel te osam različitih i izmjenjivih podloga za unutarnje uho koje jamče maksimalnu udobnost.

Cijena ovog uređaja iznosi 1.699 kn, a kupiti se može u trgovinama s mobilnim uređajima i opremom iz maloprodajne mreže tvrtke ETRANET Grupa d.o.o. Više informacija potražite na www.emobile.hr.

Napisano 20.09.2011.