Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

Mikro velicina, maxi doživljaj. Slusalice tako male a tako mocne. Dolaze u interesantnom pakiranju (Spor...

Ambient Smart LED

Ambient Smart LED

Usprkos godina postojanja LED tehnologija zadnje vrijeme uzima maha. Pouzdanost, mala potrošnja energije...

Pokloni i posao

Pokloni i posao

Svjesni da se bliži kraj godine unaprijed razmišljamo što pokloniti i koliko potrošiti. Naravno jako...

Novero Lexington - elegantna Bluetooth slušalica

Novero Lexington - elegantna Bluetooth slušalica

E-mobile predstavlja elegantnu Bluetooth slušalicu Novero Lexington koja je od danas dostupna u prodaji po cijeni od 1.699 kuna.

Slušalica Lexington obuhvaća kompletnu viziju Novera u razvoju proizvoda – moderan stil i vrhunska funkcionalnost u jednom uređaju. Dizajniran kako bi se besprijekorno uklapao u stil modernog muškarca, Lexington je izrađen od brušenog čelika i sjajno crne plastike. Ovaj proizvod pruža znatno više od dobrog izgleda. Izdržati će čak do 20 sati u razgovoru zahvaljujući odličnom punjaču koji je omotan u najkvalitetniju talijansku Nappa kožu.

Novero Lexington opremljen je naprednom dual-mikrofon senzor tehnologijom. Time znatno povećava ugodu razgovora u automobilu, uredu i drugim bučnim okruženjima jer vrhunskom tehnologijom osigurava oštre i jasne zvukove. Tu je i stilski držač opremljen baterijama za četiri dodatna dopunjavanja slušalice u pokretu.

Ova moderna bluetooth slušalica ne mora uvijek biti na uhu, već se može diskretno postaviti na rever odijela ili na džep hlača… Svestranost Lexingtona proširena je i autopunjačem te držačem uređaja za automobil. Tu je i klasični zidni punjač s univerzalnim adapterom, USB kabel te osam različitih i izmjenjivih podloga za unutarnje uho koje jamče maksimalnu udobnost.

Cijena ovog uređaja iznosi 1.699 kn, a kupiti se može u trgovinama s mobilnim uređajima i opremom iz maloprodajne mreže tvrtke ETRANET Grupa d.o.o. Više informacija potražite na www.emobile.hr.

Napisano 20.09.2011.