Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

Pametno, korisno i višenamjensko

Pametno, korisno i višenamjensko

Što treba čovjeku 21. stoljeća? Sve što mu svakodnevni život može učiniti lakšim. Ne možemo zamisliti da...

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

  Na našem tržištu Philips je poznat sa svojim proizvodima za kućanstvo, njegu i zdravlje, a tvrtka ...

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Poboljšajte poslovanje, poboljšajte svoju svakodnevicu – studenti, novinari, doktori, pravnici… Philips ...

Novero dostupan u trgovačko-servisnoj mreži tvrtke P.Z. Auto d.o.o.

Novero dostupan u trgovačko-servisnoj mreži tvrtke P.Z. Auto d.o.o.
Novero Bluetooth uređaji iz E-mobileove distribucije od sada su dostupni u trgovačko-servisnoj mreži tvrtke P.Z. Auto d.o.o. 
 
P.Z. Auto d.o.o., generalni uvoznik za marke Volkswagen, Volkswagen gospodarska vozila, Audi, Seat, Škoda i Porsche, proširio je svoj asortiman dodatne opreme za automobile sa Bluetooth proizvodima Novero. 
 
Sada su odabrani Novero Bluetooth uređaji dostupni u razgranatoj trgovačko-servisnoj mreži P.Z Auta diljem Hrvatske. Svi posjetitelji VW, Audi, Seat ili Škoda centara na raspolaganju imaju educirane savjetnike koji će sve zainteresirane kupce upoznati sa svim prednostima Novero uređaja i bežičnog telefoniranja.  
 
Podsjetimo, portfelj proizvoda tvrtke Novero trenutno obuhvaća dvije tehnološke grupe, moderne Bluetooth multimedijske proizvode za krajnjeg potrošača, kao što su npr. modne ogrlice Victoria, te bežična OEM i ODM rješenja za mobilnu i automobilsku industriju. Od proizvoda za automobilsku industriju izdvajamo:
 
TheTalkyOne - vrlo jednostavan i praktičan Bluetooth zvučnik koji može poslužiti i kao handsfree uređaj za telefoniranje u automobilu ili uredu te kao bežični zvučnik za reprodukciju glazbe sa mobilnog uređaja. (MPC 699,00 kn)
 
TheTrustyOne - univerzalna Bluetooth autoinstalacija koja se brzo sinkronizira sa dvama mobilnim telefonima. Glavna odlika TrustyOne-a jest jednostavnost u korištenju i mnoštvo mogućnosti. (MPC 799,00 kn)
 
TheTrulyOne – univerzalna Bluetooth autoinstalacija koja na izdvojenom ekranu prikazuje podatke sa spojenog mobilnog uređaja sa svim potrebnim za upućivanje i primanje poziva u pokretu. Brzo sinkronizira sve potrebne podatke dajući pristup imeniku i popisu poziva bez potrebe za gledanjem na mobilni uređaj. Lako se integrira u vozilo i atraktivan je dodatak za bilo koji interijer. (MPC 1.199,00 kn)

Napisano 02.02.2012.