Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

Mikro velicina, maxi doživljaj. Slusalice tako male a tako mocne. Dolaze u interesantnom pakiranju (Spor...

Ambient Smart LED

Ambient Smart LED

Usprkos godina postojanja LED tehnologija zadnje vrijeme uzima maha. Pouzdanost, mala potrošnja energije...

Pokloni i posao

Pokloni i posao

Svjesni da se bliži kraj godine unaprijed razmišljamo što pokloniti i koliko potrošiti. Naravno jako...

Novero dostupan u trgovačko-servisnoj mreži tvrtke P.Z. Auto d.o.o.

Novero dostupan u trgovačko-servisnoj mreži tvrtke P.Z. Auto d.o.o.
Novero Bluetooth uređaji iz E-mobileove distribucije od sada su dostupni u trgovačko-servisnoj mreži tvrtke P.Z. Auto d.o.o. 
 
P.Z. Auto d.o.o., generalni uvoznik za marke Volkswagen, Volkswagen gospodarska vozila, Audi, Seat, Škoda i Porsche, proširio je svoj asortiman dodatne opreme za automobile sa Bluetooth proizvodima Novero. 
 
Sada su odabrani Novero Bluetooth uređaji dostupni u razgranatoj trgovačko-servisnoj mreži P.Z Auta diljem Hrvatske. Svi posjetitelji VW, Audi, Seat ili Škoda centara na raspolaganju imaju educirane savjetnike koji će sve zainteresirane kupce upoznati sa svim prednostima Novero uređaja i bežičnog telefoniranja.  
 
Podsjetimo, portfelj proizvoda tvrtke Novero trenutno obuhvaća dvije tehnološke grupe, moderne Bluetooth multimedijske proizvode za krajnjeg potrošača, kao što su npr. modne ogrlice Victoria, te bežična OEM i ODM rješenja za mobilnu i automobilsku industriju. Od proizvoda za automobilsku industriju izdvajamo:
 
TheTalkyOne - vrlo jednostavan i praktičan Bluetooth zvučnik koji može poslužiti i kao handsfree uređaj za telefoniranje u automobilu ili uredu te kao bežični zvučnik za reprodukciju glazbe sa mobilnog uređaja. (MPC 699,00 kn)
 
TheTrustyOne - univerzalna Bluetooth autoinstalacija koja se brzo sinkronizira sa dvama mobilnim telefonima. Glavna odlika TrustyOne-a jest jednostavnost u korištenju i mnoštvo mogućnosti. (MPC 799,00 kn)
 
TheTrulyOne – univerzalna Bluetooth autoinstalacija koja na izdvojenom ekranu prikazuje podatke sa spojenog mobilnog uređaja sa svim potrebnim za upućivanje i primanje poziva u pokretu. Brzo sinkronizira sve potrebne podatke dajući pristup imeniku i popisu poziva bez potrebe za gledanjem na mobilni uređaj. Lako se integrira u vozilo i atraktivan je dodatak za bilo koji interijer. (MPC 1.199,00 kn)

Napisano 02.02.2012.