Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

Mikro velicina, maxi doživljaj. Slusalice tako male a tako mocne. Dolaze u interesantnom pakiranju (Spor...

Ambient Smart LED

Ambient Smart LED

Usprkos godina postojanja LED tehnologija zadnje vrijeme uzima maha. Pouzdanost, mala potrošnja energije...

Pokloni i posao

Pokloni i posao

Svjesni da se bliži kraj godine unaprijed razmišljamo što pokloniti i koliko potrošiti. Naravno jako...

Novero dostupan u svim Renault i Nissan salonima

Novero dostupan u svim Renault i Nissan salonima

Novero Bluetooth uređaji iz E-mobileove distribucije od sada su dostupni u trgovačko-servisnoj mreži tvrtke Renault-Nissan Hrvatska d.o.o.

Tvrtka ETRANET Grupa iz Zagreba plasirala je Novero Bluetooth uređaje za automobile u prodajno-servisnu mrežu tvrtke Renault-Nissan Hrvatska. Kako je već poznato, Renault-Nissan Hrvatska je generalni uvoznik automobila marke Renault, Nissan i Dacia za hrvatsko tržište.

Sada je njihova ponuda dodatne opreme dopunjena Bluetooth proizvodima Novero. Novero TheTalkyOne, TheTrustyOne i TheTrulyOne mogu se naručiti u svim salonima navedenih marki, a kupci novih vozila mogu dogovoriti ugradnju Bluetooth autoinstalacija Novero prilikom narudžbe novog automobila.

TheTalkyOne - vrlo jednostavan i praktičan Bluetooth zvučnik koji može poslužiti i kao handsfree uređaj za telefoniranje u automobilu ili uredu te kao bežični zvučnik za reprodukciju glazbe sa mobilnog uređaja. (MPC 699,00 kn)
TheTrustyOne - univerzalna Bluetooth autoinstalacija koja se brzo sinkronizira sa dvama mobilnim telefonima. Glavna odlika TrustyOne-a jest jednostavnost u korištenju i mnoštvo mogućnosti. (MPC 799,00 kn)
TheTrulyOne – univerzalna Bluetooth autoinstalacija koja na izdvojenom ekranu prikazuje podatke sa spojenog mobilnog uređaja sa svim potrebnim za upućivanje i primanje poziva u pokretu. Brzo sinkronizira sve potrebne podatke dajući pristup imeniku i popisu poziva bez potrebe za gledanjem na mobilni uređaj. Lako se integrira u vozilo i atraktivan je dodatak za bilo koji interijer. (MPC 1.199,00 kn)

Detaljnije informacije o Noveru potražite na adresi www.emobile.hr.

Napisano 30.03.2012.