Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

Pametno, korisno i višenamjensko

Pametno, korisno i višenamjensko

Što treba čovjeku 21. stoljeća? Sve što mu svakodnevni život može učiniti lakšim. Ne možemo zamisliti da...

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

  Na našem tržištu Philips je poznat sa svojim proizvodima za kućanstvo, njegu i zdravlje, a tvrtka ...

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Poboljšajte poslovanje, poboljšajte svoju svakodnevicu – studenti, novinari, doktori, pravnici… Philips ...

Novero dostupan u svim Renault i Nissan salonima

Novero dostupan u svim Renault i Nissan salonima

Novero Bluetooth uređaji iz E-mobileove distribucije od sada su dostupni u trgovačko-servisnoj mreži tvrtke Renault-Nissan Hrvatska d.o.o.

Tvrtka ETRANET Grupa iz Zagreba plasirala je Novero Bluetooth uređaje za automobile u prodajno-servisnu mrežu tvrtke Renault-Nissan Hrvatska. Kako je već poznato, Renault-Nissan Hrvatska je generalni uvoznik automobila marke Renault, Nissan i Dacia za hrvatsko tržište.

Sada je njihova ponuda dodatne opreme dopunjena Bluetooth proizvodima Novero. Novero TheTalkyOne, TheTrustyOne i TheTrulyOne mogu se naručiti u svim salonima navedenih marki, a kupci novih vozila mogu dogovoriti ugradnju Bluetooth autoinstalacija Novero prilikom narudžbe novog automobila.

TheTalkyOne - vrlo jednostavan i praktičan Bluetooth zvučnik koji može poslužiti i kao handsfree uređaj za telefoniranje u automobilu ili uredu te kao bežični zvučnik za reprodukciju glazbe sa mobilnog uređaja. (MPC 699,00 kn)
TheTrustyOne - univerzalna Bluetooth autoinstalacija koja se brzo sinkronizira sa dvama mobilnim telefonima. Glavna odlika TrustyOne-a jest jednostavnost u korištenju i mnoštvo mogućnosti. (MPC 799,00 kn)
TheTrulyOne – univerzalna Bluetooth autoinstalacija koja na izdvojenom ekranu prikazuje podatke sa spojenog mobilnog uređaja sa svim potrebnim za upućivanje i primanje poziva u pokretu. Brzo sinkronizira sve potrebne podatke dajući pristup imeniku i popisu poziva bez potrebe za gledanjem na mobilni uređaj. Lako se integrira u vozilo i atraktivan je dodatak za bilo koji interijer. (MPC 1.199,00 kn)

Detaljnije informacije o Noveru potražite na adresi www.emobile.hr.

Napisano 30.03.2012.