Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

Pametno, korisno i višenamjensko

Pametno, korisno i višenamjensko

Što treba čovjeku 21. stoljeća? Sve što mu svakodnevni život može učiniti lakšim. Ne možemo zamisliti da...

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

  Na našem tržištu Philips je poznat sa svojim proizvodima za kućanstvo, njegu i zdravlje, a tvrtka ...

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Poboljšajte poslovanje, poboljšajte svoju svakodnevicu – studenti, novinari, doktori, pravnici… Philips ...

Novero dostupan u Apple trgovinama

Novero dostupan u Apple trgovinama

Novero bluetooth uređaji iz E-mobileove distribucije od sada su dostupni i u Apple premium reseller trgovinama u Zagrebu.

U Apple premium reseller trgovinama svim je posjetiteljima na raspolaganju educirani tim stručnjaka koji sve zainteresirane upoznavaju s najnovijim proizvodima iz asortimana. Posjetitelji mogu isprobati cjelokupnu liniju proizvoda, između ostalog i novoponuđene bluetooth uređaje Novera.

Podsjetimo, portfelj proizvoda tvrtke Novero trenutno obuhvaća dvije tehnološke grupe, moderne Bluetooth multimedijske proizvode za krajnjeg potrošača, kao što su npr. modne ogrlice Victoria, te bežična OEM i ODM rješenja za mobilnu i automobilsku industriju. Od lifestyle proizvoda izdvajamo uređaj TheTalkyOne - vrlo jednostavan i praktičan bluetooth zvučnik koji može poslužiti i kao handsfree uređaj za telefoniranje u automobilu ili uredu te kao bežični zvučnik za reprodukciju glazbe sa mobilnog uređaja. Od manjih uređaja ovog proizvođača izdvojili bi superiornu bluetooth slušalicu TheFirstOne koja uz moderan i minimalistički dizajna podiže handsfree telefoniranje na jedan viši nivo.

Kupci će od sada Noverove uređaje moći kupiti i uz Appleove proizvode u prodajnim mjestima Store-a i iStyle-a u Zagrebu (Shopping centar Cvjetni, Arena Centar i Vlaška 63) te preko interneta na adresama www.store.com.hr i www.istyle.hr.

Napisano 12.08.2011.