Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

Mikro velicina, maxi doživljaj. Slusalice tako male a tako mocne. Dolaze u interesantnom pakiranju (Spor...

Ambient Smart LED

Ambient Smart LED

Usprkos godina postojanja LED tehnologija zadnje vrijeme uzima maha. Pouzdanost, mala potrošnja energije...

Pokloni i posao

Pokloni i posao

Svjesni da se bliži kraj godine unaprijed razmišljamo što pokloniti i koliko potrošiti. Naravno jako...

MiPow Power Tube 2200

MiPow Power Tube 2200

E-mobile na hrvatsko tržište dovodi novi brand i proizvod – MiPow Power Tube 2200.

Tvrtka ETRANET Grupa iz Zagreba predstavlja novi brand na hrvatskom tržištu – MiPow! Ovdje se radi o tvrtki osnovanoj 2010. godine u Hong Kongu kao mlad i inovativan brend u potjeri za „Stvaranjem različitosti“, što im je postao i slogan. Cilj MiPow-a je istaknuti se na tržištu sa funkcionalnim i korisnički orijentiranim dizajnom, koncentrirajući se na materijale, boje i individualnost. Specijalizirali su se na istraživanje i razvoj te projektiranje i proizvodnju novih gadgeta. Svoj rad fokusirali su na razvoj inovativnih MID (mobile Internet device) dodataka, ponajviše na aku punjače koji osiguravaju dodatnu energiju, u najbitnijem trenutku.

MiPow proizvodi posjeduju autoriziranu licencu za Apple, a kompatibilni su sa mnogo većim spektrom mobilnih uređaja, te su zapakirani u lijepo kućište atraktivnih boja izrađeno od najkvalitetnijih materijala.

Prvi proizvod ovog proizvođača kojeg E-mobile svojim kupcima nudi jest univerzalni aku punjač MiPow Power Tube 2200. Moguće ga je spojiti na bilo koji pametni telefon ili uređaj, ukoliko podržava punjenje baterije preko USB-a. MiPow Power Tube 2200 je baterija koja ima dovoljno kapaciteta za 4 dopunjavanja raznih mobitela ili konzola. Napravljen je user-friendly, jednostavno se priključi željeni kabel na Power Tube i punjenje može početi. LED indikator označava status punjenja – crvena znači punjenje dok plava boja signalizira završetak punjenja.

MiPower Power Tube 2200 ima aluminijsko kućište i dolazi u različitim bojama. Posjeduje autoriziranu licencu za Apple, a kompatibilan je i s njime dolaze nastavci za punjenje uređaja marki RIM, HTC, Samsung, Sony Ericsson, Samsung, LG, Nokia, Nintendo, PSP, DSL, DSi, 3DS,…

Ovaj praktičan uređaj može se kupiti po cijeni od 249 kn, a dostupan je u trgovinama s mobilnim uređajima i opremom iz maloprodajne mreže tvrtke ETRANET Grupa, u Apple trgovinama te na www.emobile.hr.

Napisano 26.04.2012.