Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

Elegantno rješenje za vaše pametne telefone

Elegantno rješenje za vaše pametne telefone

Htjeli to priznati ili ne, danas je važno uvijek biti dostupan. Da biste osigurali da vam je mobitel uvi...

MaxCom mobiteli za starije osobe

Mnogi žele uživati u prednostima koje donosi moderna tehnologija. Većina starijih osoba ne želi koristit...

House of Marley izbacio XL zvučnik

House of Marley izbacio XL zvučnik

Za ekološki osviještenog potrošača, kupovina elektronike obično ne znači da pomažete planetu. Time je Ho...

JAM CHILL OUT – NOVI BLUETOOTH ZVUČNICI U PONUDI

JAM CHILL OUT – NOVI BLUETOOTH ZVUČNICI U PONUDI

Svi mi imamo različite ideje o tome što prijenosni Bluetooth zvučnik treba biti. Netko tko postavlja zvučnik u svojem dvorištu vjerojatno ne brine ako teži četiri kilograma umjesto dva. A netko tko ga planira nositi na planinarenje zasigurno misli drugačije.

Chill Out nije napravljen s namjerom da puni cijelu sobu s golemim zvukom, ili kao primarni audio izvor za veliku zabavu. To je prenosivi prateći zvučnik.

Jam Audio ne očekuje da koristite Chill Out kao zamjenu za svoj kućni audio sustav. No izgradnja Chill Outa omogućuje kvalitetniji zvuk nego što ćete naći na pametnim telefonima. I s velikim prioritetom na dugotrajnom trajanju baterije i prenosivosti, Chill Out bi trebao trajati dulje od vašeg telefona.

Estetski Chill Out ima nešto za svakoga. Crvena, siva, plava, crna... Na vrhu uređaja nalazi se prepoznatljiva tkanina koja će vam olakšati postavljanje zvučnika na željeno mjesto ili njegovo nošenje.  

Kao i svi članovi Chill serije, Chill Out je izgrađen tako da bude IP67 vodootporan i neosjetljiv na prašinu. Možete ga ponijeti na plažu ili trekking kroz šumu bez da brinete na vremenske prilike. Možete ga ponijeti i na ribolov, jer Chill Out je siguran za uranjanje u vodu na dubinu oko jednog metra.

Chill Out bluetooth zvučnik je dovoljno kompaktan da stane u dlan ruke. Chill out ima Bluetooth domet od 30 metara tako da se možete slobodno kretati bez straha od prekida omiljene glazbe.

Kada uzmemo u obzir da je trajanje baterije ovog zvučnika 8 sati možete biti sigurni kako se zabava neće prekinuti prije vremena, a ukoliko se baterija slučajno i isprazni zvučnik dolazi sa ugrađenim kabelom tako da ga samo trebate spojiti na izvor energije.

Jam Chill out zvučnik ima ugrađen mikrofon kako bi se mogli obavljati pozivi preko njega. U slučaju da vas netko zove glazba će se pauzirati, a nakon završetka poziva glazba će automatski nastaviti reprodukciju.

Ovaj zvučnik zbog svojih karakteristika nije pogodan samo za vanjsko korištenje već se može koristiti u uredu ili kod kuće. Zvučnik ima driver od 3W i pasivni bass.

 

·         Trajanje baterije 8 sati

·         Ugrađen kabel za punjenje

·         30 metara BT domet

·         Otporan na djelovanje vode i prašine IP67

·         Ugrađen mikrofon

Napisano 05.11.2018.