Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

Pametno, korisno i višenamjensko

Pametno, korisno i višenamjensko

Što treba čovjeku 21. stoljeća? Sve što mu svakodnevni život može učiniti lakšim. Ne možemo zamisliti da...

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

  Na našem tržištu Philips je poznat sa svojim proizvodima za kućanstvo, njegu i zdravlje, a tvrtka ...

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Poboljšajte poslovanje, poboljšajte svoju svakodnevicu – studenti, novinari, doktori, pravnici… Philips ...

Hrvatska Mini fiskalna blagajna najbolja aplikacija na POS uređajima

Hrvatska Mini fiskalna blagajna najbolja aplikacija na POS uređajima

Mini fiskalna blagajna, rješenje razvijeno u partnerskoj suradnji hrvatske tvrtke Etranet grupa i Hrvatskog Telekoma, dobilo je priznanje za najbolju aplikaciju na POS uređajima u 2013. godini. Nagradu je, tijekom održavanja CARTES-a - najvećeg sajma za digitalnu sigurnost u kartičnim plaćanjima koji se od 19. do 21. studenog održao u Parizu, uručila tvrtka Ingenico - vodeći međunarodni pružatelj rješenja za plaćanja.

Damir Lesničar, direktor Etranet grupe ovim povodom je izjavio: "Vrlo smo ponosni na ovo postignuće te je ova nagrada za aplikaciju Mini fiskalna blagajna pokazatelj da se POS uređaji mogu i više nego uspješno koristiti i za druge namjene osim kartičnog plaćanja".

"Izuzetno smo ponosni na ovu nagradu koja predstavlja važnu potvrdu našeg usmjerenja prema razvoju inovacija i osmišljavanju usluga, kao i potvrdu ogromnog truda koji smo, zajedno s Etranet grupom, uložili u stvaranje ovog rješenja. S velikim zadovoljstvom mogu reći kako su uslugu odlično prihvatili i naši korisnici te nam je Mini fiskalna blagajna jedna od najpopularnijih ICT usluga", rekla Mirela Šešerko, operativna direktorica ICT sektora za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Mini fiskalna blagajna je mobilno, jednostavno i troškovno učinkovito rješenje koje korisnicima omogućuje izdavanje računa s bilo koje lokacije. Uslugu mogu koristiti svi, od tvrtki koje se bave mobilnom prodajom kod najzahtjevnijih korisnika do malih obrtnika na zelenim tržnicama.

Pristup detaljnim izvještajima o izdanim računima i sigurnosna kopija blagajne korisnicima su uvijek dostupni u Cloud aplikaciji.

Napisano 24.11.2013.