Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

Pametno, korisno i višenamjensko

Pametno, korisno i višenamjensko

Što treba čovjeku 21. stoljeća? Sve što mu svakodnevni život može učiniti lakšim. Ne možemo zamisliti da...

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

Tvrtka Etranet na tržište izbacila Philips diktafone

  Na našem tržištu Philips je poznat sa svojim proizvodima za kućanstvo, njegu i zdravlje, a tvrtka ...

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Poboljšajte poslovanje, poboljšajte svoju svakodnevicu – studenti, novinari, doktori, pravnici… Philips ...

House of Marley zvuk sa dušom

House of Marley zvuk sa dušom

Iznimno interesantan brend u kojem bi posebno izdvojili proizvode iz „Audio“ segmenta.

U moru proizvođača ono što izdvaja HoM (House of Marley) je specifična filozofija i pristup iza kojeg stoji obitelj Marley, prezime  kultnog, gotovo plemićkog glazbenog statusa.
U svijetu je brend daleko više poznat ali je dostupan i u Hrvatskoj posredstvom tvrtke             E mobile-a  http://www.emobile.hr
Naravno sve što ide uz ovaj brend slijedi vječne značajke Reaggea, no bez obzira na rasta filozofiju u pozadini su čvrsto određeni principi koji ne smiju narušiti značaj filozofije koju HoM želi predstavljati.

Vizija i ideali Bob Marleya o boljem svijetu, stvorenom sa strasti ,ljubavi i međusobnoj odgovornosti pretaće navedena načela u proizvod. U HoM-u vjeruju da će sa svakim korakom, dio po dio stvoriti svijet kakav su zamislili kroz proizvode koji stvaraju i time nesebično pružaju i vraćaju radost.
HoM audio oprema je posebno konstruirana za vrhunsku jasnoću, snažni, puni rezonantni bas, sa visokom kvalitetom i dizajnom imajući na umu što manji utjecaj na okoliš. Dakle, glazba zvuči kao što je umjetnik zamislio, a vi se osjećate dobro što koristite baš Marley-a za slušanje te glazbe.

Pitate se kako?!
Prvo bih željeli navesti „1Love“ organizacija http://www.1loveproject.com  koja svakom kupcu omogućava da doprinese dobrotvornim ustanovama u za mlade, očuvanju planeta i globalnog mira. Za svaki kupljeni proizvod dio novca se usmjerava po svijetu potrebitima, ono što nam se sviđa je golema pozitivna energija iza svega jer u HoM-u smatraju da na taj način zahvaljuju i vraćaju ukazano povjerenje stvarajući svijet boljim mjestom .
Doprinos ide mnogim neprofitnim organizacijama poput; The United Nations Environment Programme (UNEP), Water, African Leadership Academy, Invisible Children i mnoge druge.

što proizvod ima s filozofijom?
Proizvodi sljede principe koji su povezani sa navedenim načelima;
Superiorna kvaliteta – Zvuk kakav bi trebao biti, sa srcem od ljudi koji vole i žive glazbu
Obnovljivi izvori – Visoko kvalitetni proizvodi etički i ekološki prilagođeni u najvećoj mogućoj mjeri, korištenjem prirodnih materijala i obrtničkih/ljudskih vještina.
Proizvod sa stvarnom namjenom – stvoren da služi svrsi dugoročno.

Proizvodi:
Opisati HoM proizvode jako je teško usprkos njihovoj jednostavnosti. Vješto korištenje prirodnih naterijala, dizajn, sitni detalji uklopljeni su u doista posebne proizvode. HoM proizvodi izgledaju kao ukras, napravljeni su da traju, mogu se uklopiti u svakodnevnicu, posao, hobi.... jednostavno napravljeni su da korisnika zadovolje u svakom pogledu.

Izbor proizvoda je doista širok, sve vrste slušalica prepoznatljivog stila, bluetooth zvučnici impresivnih karakteristika zadovoljit će manje zahtjevne kupce pa sve do premium korisnika.

Na kraju proizvodi su namjenjeni populaciji koja svojim odabirom iskače iz uobičajenih
okvira sa svojim stilom, bez obzira na godine i audiofilske sklonosti.
 

Napisano 17.04.2015.