Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

HMDX Jam Transit Micro Sport BT

Mikro velicina, maxi doživljaj. Slusalice tako male a tako mocne. Dolaze u interesantnom pakiranju (Spor...

Ambient Smart LED

Ambient Smart LED

Usprkos godina postojanja LED tehnologija zadnje vrijeme uzima maha. Pouzdanost, mala potrošnja energije...

Pokloni i posao

Pokloni i posao

Svjesni da se bliži kraj godine unaprijed razmišljamo što pokloniti i koliko potrošiti. Naravno jako...

E-mobile dovodi novi brand na hrvatsko tržište – Case Mate!

E-mobile dovodi novi brand na hrvatsko tržište – Case Mate!

Na domaćem se tržištu odnedavno mogu kupiti svjetski poznate maske i kućišta za mobilne uređaje renomiranog proizvođača Case Mate. Ova se kompanija isključivo bavi proizvodnjom futrola za mobilne uređaje te slovi kao vodeći svjetski brand na tom području. U ponudi imaju široki dijapazon proizvoda za najpoznatije proizvođače mobilnih uređaja a posebno se ističe opsežan spektar za Apple proizvode. Danas Case Mate posluje u 76 zemalja širom svijeta gdje su osvojili top nagrade i priznanja u području dodataka za mobilne uređaje.

„Iako nam je posao napraviti najbolju zaštitu za Vaš uređaj mi smo si zadali još jedan cilj – da svaki naš uređaj bude izvor dobrog osjećaja.  Uvijek težimo inovacijama – ili kroz dizajn najnovijih uređaja ili suradnjama s najboljim umjetnicima iz svog područja. Naš originalni dizajn fuzija je funkcionalnosti, zanimljivih oblika i boja. Inspiraciju crpimo od najboljih dizajnera i najnovijih modnih trendova, a spajajući  trendove, najkvalitetnije materijale i zanimljive uzorke stvaramo više od same futrole.“ ističu iz kompanije.

U Hrvatskoj se trenutno mogu kupiti Case Mate proizvodi namijenjeni zaštiti Apple, Samsung, HTC i Nokia mobilnih uređaja. Potražite ih u trgovinama s mobilnim uređajima i opremom iz maloprodajne mreže tvrtke ETRANET Grupa te na www.emobile.hr.

Napisano 03.07.2012.