Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

MaxCom mobiteli za starije osobe

Mnogi žele uživati u prednostima koje donosi moderna tehnologija. Većina starijih osoba ne želi koristit...

House of Marley izbacio XL zvučnik

House of Marley izbacio XL zvučnik

Za ekološki osviještenog potrošača, kupovina elektronike obično ne znači da pomažete planetu. Time je Ho...

JAM Xterior Plus za godinu punu adrenalina

JAM Xterior Plus za godinu punu adrenalina

Na današnjem tržištu koje nudi široku lepezu Bluetooth zvučnika, izazov je učiniti razliku, ali s JAM Xt...

Božićni pokloni za IT-evce

Božićni pokloni za IT-evce

Bliže se praznici! Da li ste pripremili poklone?

Ako niste, požurite! Dobro osmišljeni i kreativni pokloni su uvijek najbolji, ali je takve teško izabrati. Potragu za njima pretvorite u zabavu i posvetite joj malo više vremena, jer praznici su tu da bismo uživali u svemu što donose.

Zaposleni u IT sektoru su posebna sorta i vjerojatno stvaraju najviše muke Djedu Božičnjaku. Uvijek zaposleni, obožavatelji gadgeta i zato vam donosimo nekoliko odličnih ideja.

Power Cube X

Prijenosni wireless punjač visoke kvalitete i elegantnog dizajna, kapaciteta 5 000mAh što je dovoljno za oko 2 punjenja. Odlikuje ga brzo punjenje mobitela pomoću kabela od čak 3A što je brže od većine kućnih punjača. Riječ je o prvom wireless punjaču sa dock-om. Mobitel je moguće puniti istovremeno kada se puni i punjač, a ukoliko imate potrebu izaći samo skinete uređaj i ponesete ga.

Jam Double Chill

I naši dragi IT-evci ponekad se moraju opustiti. Obično su pravi ovisnici o dobrim bluethoot zvučnicima, a Jam Double Chill osim što nudi dobar zvuk, nudi i fora dizajn. Glazbu mogu slušati do 12 sati bez punjenja. Bluetooth raspon od 30 metara omogućuje slobodu kretanja, a izdržljivi dizajn je otporan na prašinu, pijesak i vodu.

Marley Liberate

Odlične za rad, za slušanje glazbe ili za jednostavno ignoriranje kolega - Marley Liberate su On-Ear stereo slušalice „midnight“ crne boje koje omogućuju reprodukciju glazbe i handsfree telefoniranje sa mobilnog uređaja. Traka za glavu obložena je nehrđajućim čelikom s gornje strane, dok se ispod nalazi podstava sa Rewind materijalom – mješavina organskog pamuka i konoplje sa vlaknima reciklirane plastike. Za udobno nošenje brinu se kožni jastučići koji ujedno služe i za dobru izolaciju vanjskih zvukova. Ove slušalice koriste 40mm zvučnike koji nikoga neće ostaviti ravnodušnima. Na kabelu obloženom tkaninom nalazi se mikrofon i daljinski upravljač s tri tipke (kontrola glasnoće i javljanje/poklapanje poziva).

Nanofixit Titanium

Vaš IT-evac ovo će naprosto obožavati. Zašto? Zato što će uz pomoć Nanofixita zaštiti ono što mu je najdraže.Nanofixit Family paket sadrži dovoljnu zaštitu za nekoliko uređaja i odgovara bilo kojoj marki ili modelu. S ovim svestranim proizvodom ne treba brinuti o zahtjevnim postupcima primjene ili mjehurićima koji su zarobljeni pod zaštitom zaslona koje se lijepe na njega. Zaslon uređaja postat će otporan na ogrebotine i zaštićen od zračenja i bakterija.

Philips diktafon

Šećer na kraju! Philips diktafon DVT2510 idealan je za snimanje razgovora u stereo MP3 formatu. Uređaj je opremljen sa 2 osjetljiva mikrofona koji omogućavaju snimanje zapisa u visokoj kvaliteti. Zahvaljujući MP3 formatu zapise je lako dijeliti i reproducirati na raznim uređajima. DVT2510 nudi mogućnost aktiviranja snimanja glasom za snimanje bez korištenja ruku. Mislimo da nije potrebno dodati ništa više.