Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

Božićni pokloni za IT-evce

Božićni pokloni za IT-evce

Bliže se praznici! Da li ste pripremili poklone? Ako niste, požurite! Dobro osmišljeni i kreativni p...

BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY

Iako se Black Friday održava 23.11. mi smo odlučili da će na našim stranicama trajati punih tjedana dana...

EMOBILE PROIZVODI OD SADA I U BEST-SHOP VARAŽDIN

EMOBILE PROIZVODI OD SADA I U BEST-SHOP VARAŽDIN

Bliži se kraj godine i ulazak u novu, pa tako i mi polako zaključujemo dogovore i pripremamo se za nove....

Božićni pokloni za IT-evce

Božićni pokloni za IT-evce

Bliže se praznici! Da li ste pripremili poklone?

Ako niste, požurite! Dobro osmišljeni i kreativni pokloni su uvijek najbolji, ali je takve teško izabrati. Potragu za njima pretvorite u zabavu i posvetite joj malo više vremena, jer praznici su tu da bismo uživali u svemu što donose.

Zaposleni u IT sektoru su posebna sorta i vjerojatno stvaraju najviše muke Djedu Božičnjaku. Uvijek zaposleni, obožavatelji gadgeta i zato vam donosimo nekoliko odličnih ideja.

Power Cube X

Prijenosni wireless punjač visoke kvalitete i elegantnog dizajna, kapaciteta 5 000mAh što je dovoljno za oko 2 punjenja. Odlikuje ga brzo punjenje mobitela pomoću kabela od čak 3A što je brže od većine kućnih punjača. Riječ je o prvom wireless punjaču sa dock-om. Mobitel je moguće puniti istovremeno kada se puni i punjač, a ukoliko imate potrebu izaći samo skinete uređaj i ponesete ga.

Jam Double Chill

I naši dragi IT-evci ponekad se moraju opustiti. Obično su pravi ovisnici o dobrim bluethoot zvučnicima, a Jam Double Chill osim što nudi dobar zvuk, nudi i fora dizajn. Glazbu mogu slušati do 12 sati bez punjenja. Bluetooth raspon od 30 metara omogućuje slobodu kretanja, a izdržljivi dizajn je otporan na prašinu, pijesak i vodu.

Marley Liberate

Odlične za rad, za slušanje glazbe ili za jednostavno ignoriranje kolega - Marley Liberate su On-Ear stereo slušalice „midnight“ crne boje koje omogućuju reprodukciju glazbe i handsfree telefoniranje sa mobilnog uređaja. Traka za glavu obložena je nehrđajućim čelikom s gornje strane, dok se ispod nalazi podstava sa Rewind materijalom – mješavina organskog pamuka i konoplje sa vlaknima reciklirane plastike. Za udobno nošenje brinu se kožni jastučići koji ujedno služe i za dobru izolaciju vanjskih zvukova. Ove slušalice koriste 40mm zvučnike koji nikoga neće ostaviti ravnodušnima. Na kabelu obloženom tkaninom nalazi se mikrofon i daljinski upravljač s tri tipke (kontrola glasnoće i javljanje/poklapanje poziva).

Nanofixit Titanium

Vaš IT-evac ovo će naprosto obožavati. Zašto? Zato što će uz pomoć Nanofixita zaštiti ono što mu je najdraže.Nanofixit Family paket sadrži dovoljnu zaštitu za nekoliko uređaja i odgovara bilo kojoj marki ili modelu. S ovim svestranim proizvodom ne treba brinuti o zahtjevnim postupcima primjene ili mjehurićima koji su zarobljeni pod zaštitom zaslona koje se lijepe na njega. Zaslon uređaja postat će otporan na ogrebotine i zaštićen od zračenja i bakterija.

Philips diktafon

Šećer na kraju! Philips diktafon DVT2510 idealan je za snimanje razgovora u stereo MP3 formatu. Uređaj je opremljen sa 2 osjetljiva mikrofona koji omogućavaju snimanje zapisa u visokoj kvaliteti. Zahvaljujući MP3 formatu zapise je lako dijeliti i reproducirati na raznim uređajima. DVT2510 nudi mogućnost aktiviranja snimanja glasom za snimanje bez korištenja ruku. Mislimo da nije potrebno dodati ništa više.