Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Philips diktafoni od sada i na emobile.hr

Poboljšajte poslovanje, poboljšajte svoju svakodnevicu – studenti, novinari, doktori, pravnici… Philips ...

House of Marley kao TV gost

House of Marley kao TV gost

Početak rujna obilježili su nam House of Marley proizvodi. Kolega Matej Budić ovoga je tjedna gostovao u...

Noviteti iz House of Marley

Noviteti iz House of Marley

Ako vam je do planeta stalo koliko i do glazbe, vjerojatno ste već upoznati s House of Marley brandom i ...

Kontakt

Etranet Grupa d.o.o.
Borongajska 81a
HR-10000 Zagreb

Prodaja

Radno vrijeme: 9-16h
Tel: +385 1 6402 003
prodaja@emobile.hr

Servis

Radno vrijeme: 9-16h
Tel: +385 1 6402 009
servis@emobile.hr

Kako doći do nas:

1) Autom
Iz svih važnijih pravaca (Trst, Beč, Budimpešta, Prag, Ljubljana, Beograd) Izađite sa autoceste A3 i A4 (E65, E70, E71) na izlazu Zagreb jug/ Buzin (isti izlaz kao i za zračnu luku). Vozite u smjeru centra grada po Aveniji Savezne Republike Njemačke idućih 5 km. Skrenite desno na Aveniju Dubrovnik i nastavite do kružnog toka na kraju ulice gdje izađite na Most Mladosti. Nakon mosta nastavite voziti po Aveniji Marina Držića dok ne dođete do križanja sa Slavonskom avenijom. Skrenite desno na Slavonsku aveniju i vozite ravno sve do križanja sa ulicom Marijana Čavića. Skrenite lijevo u ulicu Marijana Čavića i vozite ravno do Borongajske ceste. Kada ste stigli do Borongajske ceste, skrenite lijevo i vozite 500m dok ne dođete do zgrade Eurom Denis koja se nalazi s desne strane, auto možete parkirati ispred same zgrade.
Ukoliko dolazite s istoka po A3 (E70), izađite s autoceste na Zagreb Istok i nastavite voziti 5km u smjeru City Centra na Slavonskoj aveniji. Skrenite desno u ulicu Marijana Čavića i vozite ravno do Borongajske ceste. Kada ste stigli do Borongajske ceste, skrenite lijevo i vozite 500m dok ne dođete do zgrade Eurom Denis koja se nalazi s desne strane, auto možete parkirati ispred same zgrade.

2) Iz zračne luke
Možete koristiti taxi ili rent a car sa zračne luke, koja je udaljena 20-30 minuta vožnje od našeg ureda. U slučaju da koristite rent a car vozite prema Aveniji Većeslava Holjevca i slijedite gornje upute.

3) Javnim prijevozom
Vlak, autobus, tramvaj
Kada stignete na zagrebački Glavni kolodvor, sjednite na tramvaj broj 2 u smjeru Savišća i vozite se do Ferenščice. Izađite na stanici i prijeđite Vukovarsku ulicu i hodajte u smjeru Racinova – Ulica Grada Gospića te nastavite po Kolarovoj ulici do Borongajske ceste gdje ćete vidjeti Eurom Denis zgradu.