Newsletter

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše novosti i akcije!

 


Pročitao sam i suglasan sam s Pravilima privatnosti.

Novosti

BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY

Iako se Black Friday održava 23.11. mi smo odlučili da će na našim stranicama trajati punih tjedana dana...

EMOBILE PROIZVODI OD SADA I U BEST-SHOP VARAŽDIN

EMOBILE PROIZVODI OD SADA I U BEST-SHOP VARAŽDIN

Bliži se kraj godine i ulazak u novu, pa tako i mi polako zaključujemo dogovore i pripremamo se za nove....

JAM CHILL OUT – NOVI BLUETOOTH ZVUČNICI U PONUDI

JAM CHILL OUT – NOVI BLUETOOTH ZVUČNICI U PONUDI

Svi mi imamo različite ideje o tome što prijenosni Bluetooth zvučnik treba biti. Netko tko postavlja zvu...

Kontakt

Etranet Grupa d.o.o.
Borongajska 81a
HR-10000 Zagreb

Prodaja

Radno vrijeme: 9-16h
Tel: +385 1 6402 003
prodaja@emobile.hr

Servis

Radno vrijeme: 9-16h
Tel: +385 1 6402 009
servis@emobile.hr

Kako doći do nas:

1) Autom
Iz svih važnijih pravaca (Trst, Beč, Budimpešta, Prag, Ljubljana, Beograd) Izađite sa autoceste A3 i A4 (E65, E70, E71) na izlazu Zagreb jug/ Buzin (isti izlaz kao i za zračnu luku). Vozite u smjeru centra grada po Aveniji Savezne Republike Njemačke idućih 5 km. Skrenite desno na Aveniju Dubrovnik i nastavite do kružnog toka na kraju ulice gdje izađite na Most Mladosti. Nakon mosta nastavite voziti po Aveniji Marina Držića dok ne dođete do križanja sa Slavonskom avenijom. Skrenite desno na Slavonsku aveniju i vozite ravno sve do križanja sa ulicom Marijana Čavića. Skrenite lijevo u ulicu Marijana Čavića i vozite ravno do Borongajske ceste. Kada ste stigli do Borongajske ceste, skrenite lijevo i vozite 500m dok ne dođete do zgrade Eurom Denis koja se nalazi s desne strane, auto možete parkirati ispred same zgrade.
Ukoliko dolazite s istoka po A3 (E70), izađite s autoceste na Zagreb Istok i nastavite voziti 5km u smjeru City Centra na Slavonskoj aveniji. Skrenite desno u ulicu Marijana Čavića i vozite ravno do Borongajske ceste. Kada ste stigli do Borongajske ceste, skrenite lijevo i vozite 500m dok ne dođete do zgrade Eurom Denis koja se nalazi s desne strane, auto možete parkirati ispred same zgrade.

2) Iz zračne luke
Možete koristiti taxi ili rent a car sa zračne luke, koja je udaljena 20-30 minuta vožnje od našeg ureda. U slučaju da koristite rent a car vozite prema Aveniji Većeslava Holjevca i slijedite gornje upute.

3) Javnim prijevozom
Vlak, autobus, tramvaj
Kada stignete na zagrebački Glavni kolodvor, sjednite na tramvaj broj 2 u smjeru Savišća i vozite se do Ferenščice. Izađite na stanici i prijeđite Vukovarsku ulicu i hodajte u smjeru Racinova – Ulica Grada Gospića te nastavite po Kolarovoj ulici do Borongajske ceste gdje ćete vidjeti Eurom Denis zgradu.